Samen werken we aan je administratie

Je administratie altijd up to date!

Wij weten, dat veel ondernemers geen tijd hebben of de tijd niet nemen om hun administratie up to date te houden. Je steekt al je tijd in het ondernemen. En de weinige vrije tijd die je over hebt besteed je liever op een andere manier dan te werken aan je boekhouding.

Misschien werk je al met een boekhouder of administratiekantoor en laat je hen één keer per kwartaal alles voor je bijwerken om nog net op tijd je BTW aangifte te doen. Dat lukt meestal wel natuurlijk, maar geeft het je echt het noodzakelijke dagelijkse inzicht hoe je onderneming er voor staat?. Ben je dan nog op tijd om bij te sturen of om investeringen wel of juist niet te doen?

Wij doen het anders. Wij werken samen met je aan je administratie waarbij jij kiest welke zaken je zelf regelt en welke zaken je liever aan ons overlaat. Wij doen dat samen als partner van Exact Online Accountancy. Via de app of een portaal in de cloud kun je zelf verkoopfacturen maken, uploaden of automatisch laten mailen naar je boekhouding. Inkoopfacturen mail je door of kan je uploaden. Bonnetjes stuur je door via een foto in de app. Je bankrekening is gekoppeld. Zo worden de meest belangrijke dagelijkse boekingen volledig automatisch verwerkt.

Wij doen de controle op de juiste verwerking en passen waar nodig de transacties aan. Zo zie jij dagelijks in één oogopslag in de app hoe je ervoor staat. Welke betalingen moet je nog doen. Welke betalingen kan je nog verwachten van klanten. Welke klanten betalen te laat. Wat is je actuele winst (of verlies). Zo helpen we jou om snel in te spelen op actuele cijfers en voorkom je verrassingen achteraf.

Heb je personeel in dienst? Dan kunnen we ook de complete salarisadministratie voor je bijhouden. Dit doen we zowel voor oproepkrachten als voor vaste medewerkers. Daarbij houden wij rekening met de juiste CAO's en vezorgen uiteraard ook de aangiftes voor de loonbelasting.

Mijn Kantoor App

Met onze Kantoor App(Powered by Exact Online) heb je altijd en overal direct inzicht hoe je onderneming ervoor staat. Alle belangrijke informatie altijd bij de hand.

Via de app kan je ook eenvoudig contact met ons opnemen als je vragen hebt. Je ziet direct je aangiftes en al je relaties met bijbehorende facturen en openstaande posten.