Contracten, conflicten of juridisch advies?

Als ondernemer heb je regelmatig te maken met juridische zaken. Check of je onderneming aan alle wettelijke eisen voldoet. Je hebt contracten nodig voor je personeel. Zijn je algemene leveringsvoorwaarden nog up to date? Je hebt een klant die niet wil of kan betalen. Je hebt een geschil met de verhuurder of een conflict met een leverancier of medewerker. Dit zijn zo maar enkele voorbeelden waar je als ondernemer tegenaan kunt lopen. Wij kunnen je daarbij helpen.

Wij zullen je altijd adviseren hoe je het beste deze zaken aan kunt pakken en je helpen conflicten te vermijden of op te lossen. Mocht het tot een rechtzaak komen, dan werken wij samen met gespecialiseerde advocaten.

Intuïtie en monderlinge afspraken? Of meer zekerheid?

Contracten
Conflicten
Advies

Als ondernemer heb je soms contracten nodig. Contracten met personeel zijn erg belangrijk om goed voor elkaar te hebben. Maar denk ook aan overeenkomsten met ZZP'ers of klanten.

Heb je al goede algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden? Ze zijn onmisbaar voor ieder bedrijf.

Ook bij een BV heb je officiële documenten nodig.

Wij beschikken over een bibliotheek van honderden standaard contracten en documenten en passen deze op maat aan voor jouw bedrijf.

Met deze documenten en contracten verminder je de kans op toekomstige problemen en conflicten.

Als je een conflict hebt of een conflict ziet aankomen, laat ons je dan helpen en begeleiden. Als ondernemer krijg je er vroeg of laat altijd mee te maken.

Heb je te maken met een klant die niet wil of kan betalen of onenigheid met een personeelslid of ZZP'er? Of ben je zelf in een situatie beland dat je niet aan je verplichtingen kunt voldoen? Wij kijken samen met jou naar de oplossing.

Bij conflicten proberen wij eerst altijd een bemiddelende rol op ons te nemen. Samen proberen wij een compromis te bereiken waar alle partijen zich goed bij voelen.

En mocht het eens niet lukken, dan hebben we de mogelijkheid een gespecialiseerde advocaat in te schakelen.

Als ondernemer vertrouw je altijd op je intuïtie. Maar helaas blijkt dat niet altijd genoeg. Vraag ons om advies als je nieuwe plannen hebt. Welke bedrijfsstructuur is het handigst voor je? Met welke vergunningen of andere wettelijke eisen krijg je te maken? Welke investeringen moet ik doen en zijn ze rendabel en verantwoord? Moet ik personeel aannemen of juist verminderen? Dit is slechts een klein voorbeeld van vragen waar je als ondernemer tegenaan loopt. Praat met ons en we kijken samen naar je plannen en alles wat er bij komt kijken.