Software, ICT en Websites

Samen implementeren we voor jou de beste oplossing.

Heb je snel een nieuwe website nodig of wil je het beheer van je huidige website met bijbehorende domeinnamen uitbesteden? Wij helpen je hier graag mee.

Ben je op zoek naar een eenvoudig softwarepakket in de cloud voor je offertes, facturatie of administratie? Wij werken samen met diverse aanbieders om zo het pakket te implementeren wat het beste bij jouw bedrijf past. Er zijn tientallen aanbieders en je ziet bijna door de bomen het bos niet meer. Vaak kom je er na enkele weken achter dat je toch beter iets anders had kunnen kiezen en begin je weer van voor af aan. Wij hebben de ervaring en adviseren je graag over de beste oplossing.

Als implementatie-specialist van Google Workspace helpen we je graag met het opzetten van je eigen bedrijf in de cloud. Al je gegevens centraal en veilig opgeslagen en samenwerken aan documenten, mail, sheets en presentaties.

Domein, Mail, Website

Wil je één of meerdere domeinnamen vastleggen voor je bedrijf? Wij kunnen dat heel snel voor je regelen. Wij regelen ook de automatische jaarlijkse verlenging voor je, zodat je domeinnaam nooit verloren gaat. Wil je niet gebruikte domeinnamen opzeggen? Laat het ons weten om onnodige kosten te voorkomen.

Als je ook email wilt gebruiken met je eigen domeinnaam of een website wilt maken of laten maken, heb je ook een hosting-pakket nodig. Ook dat regelen we voor je. Wij richten dan je email in zodat je die eenvoudig kunt gebruiken in je favoriete emailprogramma. Uiteraard kunnen we je domein ook koppelen aan een Google Workspace account.

Cloud-Software & App's

Wij werken samen met diverse partners op het gebied van cloud-software en app's. Daardoor kunnen wij je altijd adviseren welk systeem het beste past bij jouw bedrijf.

Ben je op zoek naar een oplossing om snel zelf overzichtelijke facturen te kunnen maken? Of wil je misschien ook offertes kunnen opstellen? Urenregistratie nodig voor je personeel en projecten? Of zoek je een compleet CRM systeem voor het beheer van al je relaties? In alle gevallen vinden wij voor jou de juiste oplossing.

Uiteraard werken al deze systemen naadloos samen met Exact Online, zodat we altijd optimaal kunnen samenwerken aan je administratie.

Google Workspace

Iedereen kent Google natuurlijk wel als meest gebruikte zoekmachine. Of van Gmail, een veel gebruikt email platform.

Google heeft echter ook Google Workspace. Een compleet cloud-platform voor je organisatie.

  • Al je belangrijke documenten centraal en veilig opgeslagen in de cloud.

  • Centraal al je gebruikers beheren en rechten toekennen.

  • Samenwerken aan documenten, spreadsheets en presentaties

  • Gmail account voor iedere gebruiker maar dan met je eigen email adres en domeinnaam.

  • Centrale agenda en overzicht taken en notities

  • Honderden add-on's beschikbaar

Wij helpen je met het opzetten van je eigen Google Workspace cloud omgeving zodat er binnen jouw bedrijf optimaal kan worden samengewerkt.