Advies of een luisterend oor nodig?

Advies op basis van jarenlange ervaring.

Heb je een nieuw idee, wil je investeren, uitbreiden of juist inkrimpen? Wij kunnen je helpen met een onderbouwd advies. Onze adviezen zijn gebaseerd op meer dan 35 jaar ondernemerservaring in binnen- en buitenland en in veel verschillende bedrijfstakken. En mocht het zelfs te specifiek zijn voor ons, dan vinden wij de juiste personen die je kunnen helpen met jouw uitdaging.

Ben je op zoek naar iemand die eens objectief tegen jouw onderneming aankijkt en met je meekijkt? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat een paar extra ogen en oren soms wonderen kan verrichten voor jouw bedrijf.

Natuurlijk ben jij een ondernemer met kennis van je dagelijkse werkzaamheden. Soms mis je iemand die naar je luistert en samen met jou een plan maakt om het optimale uit je onderneming te halen. Dit kan natuurlijk op veel vlakken zijn. Denk aan marketing, inkoop, verkoop, administratie, personeel. Misschien heb je een specifiek project waar je hulp bij kunt gebruiken. Laat het ons weten. Wij zijn er voor je.